Mark Wahlbergin vaimo on upea bikinikaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja tuottaja Mark Wahlberg kertoi äskettäin haluavansa työskennellä jatkossa vapaaehtoisena poliisina. Mies ei ole kuitenkaan voinut tavoitella unelmiaan, koska hänellä on rikosrekisteri. Elokuvaura on sen sijaan ottanut hyvin tuulta alleen.

Barbadoksella parhaillaan lomaileva leffatähti kuvattiin yhdessä vaimonsa Rhea Durhamin kanssa rantavedessä nauttimassa vesileikeistä. Mallinmitoissa oleva Rhea oli verhonnut ylävartalonsa harsomaiseen valkoiseen paitaan, joka ei kuitenkaan kovin paljon peittänyt upeaa bikinivartaloa.

Vuonna 1988 Mark Wahlberg tuomittiin pahoinpitelystä, jossa uhri menetti näkönsä toisesta silmästä. Näyttelijä oli vankilassa 45 päivää ja sen jälkeen hän pääsi ehdonalaiseen. Taannoin Walhberg anoi rikosrekisterinsä armahtamista, jotta voisi liittyä Los Angelesin poliisivoimiiin ja työskennellä tulevaisuudessa vapaaehtoisena. Näyttelijä on kertonut olevansa lakia kunnioittava kansalainen, joka haluaa mahdollisuuden tehdä hyväntekeväisyyttä vapaaehtoisena poliisivirkailijana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash