Motocross-pyöräilijän hurja reittivalinta – yksikin virheliike veisi hengen

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Motocross on suosituin offroad-moottoripyörälaji, jonka harrastamisen pystyy aloittamaan jo hyvin nuorena. Motocross-kilpailut järjestetään yleensä niitä varten tehdyillä radoilla, mutta vapaa-aikanaan moni harrastaja hakeutuu kuitenkin maastoon.

Nyt YouTube-videolla nähdään todella hurja video, jossa motocross-harrastaja on valinnut erittäin vaarallisen reitin ajettavakseen. Metsäreitin sijaan ajaja on päättänyt mennä kallion huipulle ajamaan pitkin rinteen korkeimpia kohtia.

Ajaja on kuvannut reittinsä kypärään asennetulla kameralla. Tie näyttää hyvin vaaralliselta, kun kypärän kuvaamasta materiaalista paljastuu, että jyrkkä pudotus kalliolta alas olisi todella pitkä ja todennäköisesti myös kohtalokas. Tämän reitin ajaminen vaatii jo kuskilta todella rautaisia hermoja ja monen vuoden kokemuksen ajamisesta.