Mies yliarvioi taitonsa – parkour-temppu ei päättynyt ihan odotetusti

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elokuvien stuntit ja taitavat parkourin harrastajat voivat välillä saada tavallisetkin ihmiset uskomaan omiin kykyihinsä hieman liikaa. Itsevarmat hurjapäät voivat välillä kuvitella omistavansa uskomattomat ponnistusvoimat, mutta joutuvat kuitenkin usein pettymään karvaasti.

Tällä kerralla eräs mies yritti helpolta tuntuvaa hyppyä joen yli. Miehen ystävä kuvasi tilanteen, kun kaveri lähti loikkaamaan melko voimakkaasti virtaavan joen yli betoniselta tasanteelta toiselle. Hyppy ei kuitenkaan onnistunut, minkä vuoksi videolle tallentuneesta materiaalista tulikin lopulta melko huvittavaa katsottavaa.

Mies lähtee hyppäämään itsevarmasti joen toiselle puolelle, mutta hyppy jää kuitenkin auttamattomasti liian lyhyeksi. Mies päätyy veden vietäväksi ja kelluu voimakkaan virran mukana lopulta jokea alaspäin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat