Adriana Lima on upeassa kunnossa – tässä on hänen paras treenivinkkinsä!

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

35-vuotias huippumalli Adriana Lima on yksi tunnetuimmista Victoria’s Secret -alusvaatebrändin malleista, joita kutsutaan enkeleiksi. Lima on myös yksi fyysisimmistä enkeleistä, ja hänen urheilullisuutensa ei jääkään koskaan näytöslavoilla huomaamatta.

Adriana Lima treenaa todella paljon. Hän käy kuntosalilla ja harrastaa myös potkunyrkkeilyä. Naisen vartalosta pystyykin heti näkemään, että hän harrastaa monipuolista liikuntaa. Seuraavan Victoria’s Secret -näytöksen lähestyessä nainen on jälleen kiristänyt tahtia ja treeniään.

Victoria’s Secret on jakanut Instagramissa lyhyen videon, jossa Adriana Lima tanssii kuntosalilla hyvän musiikin tahtiin. Malli kertoo, että hänelle kaikkein tärkein asia kuntoilemisessa on musiikki. Musiikki luo treeniin oikeanlaisen tunnelman ja antaa lisäenergiaa silloinkin kun sitä ei tunnu muuten olevan.

@AdrianaLima’s secret workout weapon? A killer playlist. Check out her picks on @spotify via profile link. #TrainLikeAnAngel

A video posted by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Getting in my pre-Fashion Week workout ????????

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on