Jarkko Tammisen Stars Show kiertää jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Imitaattori-näyttelijä Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Show käynnistyi viikonloppuna Oulusta kahdella loppuunmyydyllä esityksellä. Suosio myös ennakkoon niin suurta, että Jyväskylään avattiin juuri lisänäytös.

Kiertue matkalla bussin ja ison rekan voimin seuraavaksi Kuopioon, Lahteen, Turkuun, Jyväskylään ja Tampereelle. Kiertue huipentuu perjantaina 25. marraskuuta Hartwall Arenalle, jonne Jarkko kokoaa maailman suurimman imitaatioshow’n nimeltä Stars Show XXL.

Ajan hermoille päivitetyn esityksen Special Guest Star on Laura Voutilainen, joka esiintyy sekä laulajana että imitaattorina. Hartwall Arenalla tullaan näkemään iso joukko vierailevia tähtiä, kuten esimerkiksi Robin, Paula Koivuniemi, Jope Ruonansuu, Jarkko Ahola, Joonas Nordman ja Krista Siegfrids. Lavalla nousee lisäksi myös yllätysvieraita.

Stars Show nähtiin syksyinä 2013 ja 2014 Helsingissä, jolloin lähes kaikki sen näytökset myytiin loppuun. Nyt käynnistynyt kiertue on sisällön osalta uudistunut.

– Esitykset on ajankohtaistettu edellissyksyistä. Useat biisit ja jutut ovat vaihtuneet, minkä lisäksi luvassa on myös uusia show-kokonaisuuksia. Uusissa osioissa parodioidaan mm. suomalaisia rock-bändejä ja kansainvälisiä pop-artisteja, Jarkko Tamminen kertoi.