Koirille alkoholiton olut – saa takapuolen tuoksumaan paremmalta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikeille on jo vuosikausien ajan kehitelty omia alkoholittomia versioita oluista ja muista ihmisten virvokkeista. Nyt brittiläinen Woof & Brew -panimo on kuitenkin lanseerannut koirille uuden oluen, jonka väitetään tekevän koirasta paremman hajuisen.

Bottom Sniffer -oluen kerrotaan paitsi maistuvan koiralle, myös parantavan sen elämänlaatua. Voikukan, takiaisen ja yrttien ansiosta juoman väitetään parantavan lemmikin takapuolen hajua, ja näin ollen herättävän myös vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen.

– Kaikki muut koirat tulevat joko jahtamaan lemmikkisi takapuolta tai toivomaan omistavansa yhtä hyvältä tuoksuvan kankun, tuotetta kuvaillaan Firebox-verkkokaupan sivuilla.

Aivan halpaa herkkua Bottom Sniffer ei ole. Neljän pullon pakkaus koirien olutta maksaa verkossa 15,39 euroa.

 

Firebox
Firebox