Prinssi Harry iski tämän seksikkään julkkiskaunottaren?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Prinssi Harryn naisseikkailut nousevat aika ajoin julkisuuteen, sillä erityisesti Britanniassa hänen seuralaisensa kiinnostavat kovasti sekä medioita että lukijoita. Nyt Harryn huhutaan seurustelevan upean kaunottaren, Meghan Marklen, kanssa.

Meghan Markle on 35-vuotias amerikkalainen näyttelijätär, joka tunnetaan erityisesti Suits-lakidraamasarjan tähtenä. Hän esittää sarjassa Rachel Zanen roolia. Nyt kainalossa viihtyy kuitenkin vielä vahvistamattomien tietojen mukaan yksi maailman halutuimmista poikamiehistä.

#TBT to the time I was very tan and ever so serious for @sharpmagazine ?

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Weekend shenanigans with @jessicamulroney (wearing my very favorite button down from @mishanonoo) ??

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Another #BTS from my cover shoot for @lifestylemag #NYC #photoshoot ?

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Thank you @lelarose for coming to the rescue ? The dress is dreamy #lindsgettingmarried #MOH @lindsayjillroth

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Thanks for the snap @ckhav ? #LA #homesweethome

A photo posted by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat