Mies vaihtoi nimekseen iPhone 7

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uudet Apple-tuotteet lanseerataan monissa maissa todella näyttävästi. Ihmiset voivat jonottaa päiviä liikkeiden edustalla päästäkseen ensimmäisinä uusiin laitteisiin käsiksi. Eräs nuori mies oli jopa niin omistautunut, että päätti vaihtaa oman nimensä saadakseen uuden puhelimen.

Ukrainassa iPhone 7 -puhelimen myyntiin tuloa juhlistettiin melko erikoisella kampanjalla. Elektroniikkaliike lupasi Time-sivuston mukaan antaa arvokkaan iPhone 7 -puhelimen ilmaiseksi viidelle ensimmäiselle henkilölle, jotka muuttavat heidän omat nimensä iPhone 7:ksi.

Kampanja kuulostaa huvittavalta, mutta esimerkiksi 20-vuotias Olexander Turin oli niin päättäväinen halutessaan uuden puhelimen, että hän päätti muuttaa nimensä. Kun hän meni esittelemään itsensä liikkeessä uusien henkilöllisyyspapereiden kanssa iPhone 7 -nimellä, hän sai puhelimen itselleen.