Pellepila pahasti pieleen – vastaantulija oli ampua klovnin hengiltä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pellet tunnettiin takavuosina lasten suosikkeina, mutta jossain vaiheessa ne muuttuivat hauskoista pelottaviksi. Tämän vuoden aikana pelleiksi pukeutuneita pelottelijoita on nähty ympäri maailmaa ja myös Suomessa. Samalla pelleasusta on muodostunut suosittu pilavideoiden aihe.

Pellepila oli kuitenkin viedä erään huippusuositun nettipilailijan hengen. Stockton-nimimerkkiä käyttävällä miehellä on YouTubessa miljoonia seuraajia, ja mies päätti tehdä heille videon, jossa hän pelottelee ihmisiä pelleasussa. Se oli jäädä hänen viimeiseksi videokseen.

Muutama pelottelu onnistui ensin hyvin, mutta sitten Stockton vaani pahaa-aavistamatonta vastaantulijaa jalkakäytävän varrella. Miehen tullessa kohdalle pelle pomppasi puskista, mutta pilailun kohde ei nauranut. Sen sijaan hän veti housuistaan käsiaseen, jolla ensin löi Stocktonia ja sen jälkeen uhkasi lisäksi ampua tämän. Voi olla, että miehen kannattaisi nyt pitää hieman taukoa pilavideoista.