Leona Lewis Bond-teemaisena – kultainen ihomaali peitti paljaan pinnan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Leona Lewis on viime aikoina avautunut julkisesti kohtaamistaan ongelmista. X Factor -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut tähti sairastui aikoinaan masennukseen, kun murehti liikaa tulevaisuutta. Sittemmin tilanne on jo parantunut vaihtamalla levy-yhtiötä.

Nyt Leona kuvattiin Los Angelesissa juhlistamassa Halloweenia erikoisessa asussa. Hän oli nimittäin ilmeisesti hakenut inspiraatiota James Bond -elokuvasta, koska hän oli maalannut kaiken näkyvän ihonsa kultaiseksi.

Leona Lewis paljasti taannoin pakenevansa pahoja asioita mielikuvitusmaailman syövereihin. Hän on kasvissyöjä ja kiihkeä luonnonsuojelun puolustaja. Naisen viides studioalbumi ilmestyy vielä tänä vuonna, mutta sille ei ole annettu virallisesti nimeä. Hän on tehnyt uudella levyllä yhteistyötä muun muassa The Black Eyed Peasin ja Bruno Marsin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash