Samaan aikaan Japanissa – toimisto täyttyi kalanpäistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa nykyaikaisista yrityksistä kohottaa tiimihenkeä erilaisten tempausten avulla. Joissakin firmoissa järjestetään perjantaipulloarvontoja, virkistyspäiviä tai teemajuhlia. Japanilaisessa lelutehtaassa pukeuduttiin kultakaloiksi.

Japanilainen lelutehdas Takara Tomy on julkaissut Twitterissä kuvan tehtaansa toimistotyöntekijöistä. Konttorin työntekijät olivat vetäneet päähänsä kultakalanaamion halloweenin kunniaksi. Viime vuonna sama yritys pääsi otsikoihin pulunaamareillaan, RocketNews24-sivusto uutisoi.

Työyhteisön ilmapiiri on yksi yrityksen menestystekijöistä. Terve ja toimiva työporukka tekee yleensä parempaa jälkeä ja tulosta kuin ristiriidassa toimivat tekijät. Työyhteisön hyvinvointia voi kohottaa esimerkiksi lelutehtaan esimerkin mukaisesti silloin tällöin vapaasti hullutellen.