Älä vie Jeepin parkkipaikkaa – tässä varoittava esimerkki

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parkkipaikkojen vähyys on kuskeille monesti ongelma, jonka vuoksi halutun paikan lähistöä tulee kierrellä ja kaarrella ennen kuin löytää sopivan paikan. Tällöin parkkipaikan rosvoaminen on kuskille todella turhauttavaa, jos joku livahtaa toisen odottelemaan paikkaan.

Kuskit ovat välillä niin röyhkeitä, että vievät toisen odottaman parkkipaikan auton nokan edestä jos heille vain suinkin tarjoutuu mahdollisuus livahtaa siihen ensin toiselta kaistalta. Nyt tällainen tilanne tallentui videolle, josta nähdään miten auto ajaa suoraan ruutuun, jonka vapautumista toinen auto odotteli.

Jeep-maasturia ajaneella miehellä oli kuitenkin ässä hihassaan. Hän päätti hinata parkkipaikan vieneen auton pois ruudusta, jättää auton keskelle tietä ja ottaa hänelle kuuluneen parkkipaikan takaisin itselleen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.