Johnny Depp mukaan Harry Potterin spinoff-elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.K. Rowlingin kirjaan ja hahmoihin perustuva Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuva ei ole saanut edes ensi-iltaansa, mutta sen jatko-osa on jo suunnitteilla. Elokuvasarjan seuraavassa osassa on mukana tunnetuimpiin Hollywood-tähtiin lukeutuva miesnäyttelijä.

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan jatko-osassa tullaan Deadline-sivuston mukaan näkemään Johnny Depp. Toistaiseksi ei ole vahvistettu mitä hahmoa Depp esittää elokuvassa. Huhujen mukaan näyttelijä tullaan näkemään cameo-roolissa jo viisiosaiseksi suunnitellun elokuvasarjan ensimmäisessä osassa, jonka Suomen ensi-ilta on 23. marraskuuta 2016.

J.K. Rowlingin käsikirjoittama ja David Yatesin ohjama Imeotukset ja niiden olinpaikat kertoo Eddie Redmaynen esittämän Newt Schamanderin seikkailuista New Yorkin velhokommuunissa. Elokuva sijoittuu aikaan 70 vuotta ennen Harry Potter -sarjan tapahtumia.