Kylie Jenner strippasi ja kokkasi – kuvat leviävät verkossa

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheen 19-vuotias nuorin tähti Kylie Jenner tunnetaan erityisesti rajusti parissa vuodessa muuttuneesta ulkonäöstään. Aikaisemmasta Kyliestä ei nimittäin ole enää juuri mitään jäljellä. Ehkä juuri siksi hän nauttiikin vartalonsa esittelemisestä milloin missäkin.

Tällä kertaa Kylie Jenner on julkaissut Snapchatissa kuvia, joissa hän esittelee miten kokkailee kotonaan lasagnea.

Pääosaan nousivat kuitenkin jälleen kerran hänen muhkeat kurvinsa, kun Kylie ryhtyi poseeraamaan kameralleen viettelevästi ja esitti strippaavansa vaatteitaan pois. Tarina ei kerro millaista herkkua ruoasta tuli.

Kylie Jenner, Snapchat
Kylie Jenner, Snapchat
Kylie Jenner, Snapchat
Kylie Jenner, Snapchat