Tyttö tuohtui poikien ja tyttöjen paitojen eroista – selitti asian paremmin kuin moni aikuinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lolly & Doodle -nimisellä YouTube-kanavalla nähdään kahden sisaruksen arkea ja mietteitä. Nyt äiti on kuvannut videolle tilannetta, jossa hänen tyttärensä Daisy ihmettelee vaateliikkeessä tyttöjen ja poikien vaatteiden eroa.

Kahdeksanvuotias Daisy ihmettelee sitä miten erilainen viesti tytöille tarkoitetuissa paidoissa on verrattuna poikien lyhythihaisiin paitoihin. Tyttöjen paidoissa lukee ”Hey!”, ”Olet kaunis” ja ”Tunnen oloni ihanaksi”. Poikien vaatteissa luki puolestaan ”Aavikkoseikkailu odottaa”, ”Ajattele luovasti” ja ”Sankari”.

Daisyn mielestä vaatteiden tekstit ovat epäreiluja, koska kaikki ajattelevat, että tyttöjen tulisi olla vain kauniita samalla kun pojat saavat kuitenkin olla seikkailumielisiä. Lopulta Daisy päätti tehdä liikkeessä pienen kepposen ja vaihtaa pojille tarkoitettuja paitoja tyttöjen osastolle.