8-vuotias Jimi löysi porilaiskaupan lattialta 50 euroa – näin kauppias palkitsi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehellisyys maan perii on yksi merkittävimpiä vanhoja sanontoja, ja sen on tällä kertaa saanut huomata myös kahdeksanvuotias Jimi, joka löysi taannoin porilaisen K-Market Ruokaporin lattialta 50 euron setelin. Kauppias paljasti nyt sosiaalisessa mediassa miten poika palkittiin.

– Muutama viikko sitten nuori Jimi poika löysi meidän kaupan lattilta 50€:n setelin. Rehellisenä nuorena miehenä Jimi toi rahan kaupan henkilökunnalle ja lupasimme selvittää kenelle raha kuuluu, kauppias kirjoitti Facebookissa.

Valvontakameroiden avulla setelin omistaja saatiin selvitettyä ja raha päätyi oikealle omistajalleen. Kauppias halusi kuitenkin kiittää rehellistä pikkumiestä.

– Halusimme palkita nuoren Jimi-pojan hänen upeasta aidosta rehellisyydestään. Soitimme Jimin käymään kaupalla. Päätimme antaa hänelle yllätyslahjaksi mahdollisuuden ottaa niin paljon irtokarkkia hyllystä, kun CandyKing ämpäriin mahtuu. Ja kyllähän sinne menee melkein 10 kiloa.