Hervoton pila: Mies keräsi karkkia ovelta ovelle nukkepojan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa karkki tai kepponen yhdistetään yleensä pääsiäiseen, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa lapset kiertävät ovelta ovelle keräämässä makeisia Halloween-juhlien aikaan. Eräs nettipilailija päätti kokeilla miten hyvin hän saisi kerättyä makeisia ja jekutettua ihmisiä nukkepojalla.

Tom Mabe puki aidonkokoisen lapsinuken naamiaisasuun ja seisotti nuken ihmisten oville. Sen jälkeen hän soitti ovikelloa.

Kun ihmiset ihmettelivät pojan hiljaisuutta ja vähäeleisyyttä, mies kertoi pojan olevan kuuro ja hiljainen. Karkkisaldo kasvoi talo talolta, eivätkä aivan kaikki näyttäneet uskovan tarinaa todeksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat