Pariskunta kuvasi seksivideon Walmartin leluosastolla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksin harrastaminen erikoisissa paikoissa on monille ihmisille merkittävä kiihotuksen lisääjä, ja usein seksiä suositellaankin harrastettavan myös aivan muualla kuin kotona. Nyt eräs pariskunta on ottanut vinkit vakavasti ja harrastanut seksiä Walmart-supermarketin leluosastolla.

Pariskunta ei pitänyt puuhasteluaan vain omana tietonaan, vaan sen sijaan kuvasi tilanteesta seksivideon, jonka julkaisi myöhemmin verkossa. Intiimin puuhastelun lisäksi molempien kasvot näkyivät videolla hyvin. Sittemmin alkuperäinen video on jo kohun myötä poistettu verkosta.

Videolla nähdään miten erittäin pienikokoisiin shortseihin pukeutunut nainen kumartuu ja mies ottaa samanaikaisesti sukuelimensä esiin. Tämän jälkeen seksin harrastaminen onnistuu shortsien lahkeen kautta. Video aiheutti heti tuoreeltaan kohua sosiaalisessa mediassa.