Teinimalli Hailey Baldwin tihkui seksiä – synttärilook

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias Hailey Baldwin on näyttävä julkkisperheen tytär, joka luo tällä hetkellä uraa mallina. Baldwin päätti tänä vuonna monien muiden julkkiskaunottarien tavoin jättää pelottavat Halloween-asut sikseen ja valita ylleen jotakin hieman seksikkäämpää.

Nyt sama linja on jatkunut, kun Hailey kuvattiin eilen juhlistamassa ystävänsä Kendall Jennerin 21-vuotispäivää West Hollywoodin Delilah-klubilla. Mallikaunotar saapui nimittäin juhliin erittäin niukassa ja seksikkäässä asussa.

Taannoin Hailey Baldwin lainasi Instagram-kuvatekstissään kirjailija Melissa Molomon kirjoittaman Say What’s Real -nimisen teoksen tekstiä ilman, että merkitsi kirjailijan nimeä tekstin yhteydessä. Kirjailija nosti oikeusjutun Instagram-kuvatekstin plagioimisesta Hailey Baldwinia vastaan ja vaati 150.000 dollarin korvauksia virheestä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash