Netin karmean jättihitin tehnyt Piko Taro julkaisi levyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumorikappaleet ovat yleensä yksinkertaisia renkutuksia, jotka jäävät soimaan päähän. Esittelimme taannoin japanilaisen Piko Taron kappaleen Pen-Pineapple-Apple-Pen. Nyt artisti aikoo julkaista ensimmäisen pitkäsoittonsa.

Piko Taro on saavuttanut omituisilla kappaleillaan miljoonayleisön Youtubessa. Videolla esiintyy kellertäviin eläinkuoseihin pukeutunut mies, jolla on viivasuorat viikset ja himmennetyillä peililinsseillä varustetut aurinkolasit. Hahmon takana on japanilainen koomikko Kosaka Daimaou.

Piko Taro julkaisee CD-levyn, jolla kuullaan hittibiisin lisäksi muun muassa kappaleet Neo Sunglasses ja Please Let Me Borrow Them. Levyn lisäksi markkinoille on tulossa DVD, jonka ennakkotilaajille lähetetään Piko Taron pukua matkiva asukokonaisuus. Julkaisupäivämäärää ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, RocketNews24-sivusto uutisoi.