Eräjorma testasi kiinalaista selviytymispakkausta – tusinatuotteet hajosivat heti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seikkailija ja selviytyjä Wranglestar dokumentoi vinkkejään Youtubeen. Nyt kiinalainen selviytymispakkauksia valmistava yhtiö on pyytänyt toistuvasti miestä testaamaan heidän taskukokoista selviytymispakkaustaan. Erämaaoloihin tottunut mies päätti tehdä testin.

Minikokoinen Osis+ on taskuun mahtuva rasia, jossa mainostetaan olevan kaikki mitä tarvitsee erämaasta selviytyäkseen. Wranglerstar oli alusta asti epäuskoinen tuotteen toimivuudesta, mutta päätti dokumentoida koko maailmalle pakkauksen ominaisuuksista. Tuote on vitsi.

Kiinalaisyhtiön ei olisi koskaan pitänyt pyytää ammattimiestä arvostelemaan heidän pilipalipakkaustaan. Rasiassa olevat vempaimet menevät rikki käytössä tai eivät alun alkaenkaan toimi. Video on hupaisaa katsottavaa, eikä tuotteelle voi ennustaa kovinkaan menestyksekästä myyntiä.