Jennifer Lopez haastoi Kim Kardashianin – peppukuva verkkoon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez on haastanut Kim Kardashianin tämän omassa pelissä. Näyttelijä-laulaja jakoi nimittäin sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota keränneen uuden belfie-tyylisen otoksen.

Kuvassa 47-vuotias Jennifer Lopez istuu sängyllä polvillaan mustassa bodyssa. Huomion kuvassa varastaa tähden takapuoli. Tämän vuoksi otosta on verrattu Kim Kardashianin kuuluisimpiin belfiekuviin.

Kuvan hashtag-tunnisteissa tähti vihjaa tuntevansa olonsa voimaantuneeksi ja kehottaa rakastamaan ensisijaisesti itseään. Vaikuttaa siis todennäköiseltä, että Jennifer Lopez on toipumassa hyvin taannoisesta erostaan. Lopez ja hänen ex-poikaystävänsä, 29-vuotias Casper Smart erosivat tämän vuoden elokuussa.

 

#loveyourselffirst #feelingempowered? #healthybodyhealthymind

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

LUKIJAKILPAILU: Staran Facebook-sivusta tykkääjien kesken arvotaan 4.10.2017 Huawei Honor 8 -älypuhelin, jossa muun muassa tuplakamera, Dual-SIM ja 5,2 tuuman näyttö. Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat