Blac Chyna tanssii iloisesti – viimeisillään raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chynan ja Rob Kardashianin ensimmäisen yhteisen lapsen on määrä syntyä reilun viikon kuluttua 16. marraskuuta. Chynan vatsa onkin jo melko suuri loppuraskauden ollessa kyseessä, mutta se ei estä naista kuitenkaan tanssimasta.

Blac Chyna on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän tanssii Zay Hilfigerrr & Zayion McCall -kaksikon julkaiseman Juju On That Beat -megahitin tahtiin. Iso vatsa ei näytä tuottavan ongelmia kun Chyna haluaa pyörähdellä musiikin mukana olohuoneen lattialla.

Blac Chyna tanssii musiikin mukana rennosti collegehousuissa ja mustissa rintaliiveissä. Hän yrittää saada poikansakin loppua kohden innostumaan, mutta häntä kiinnostaa kuitenkin enemmän punainen leluauto kuin äidin tanssiliikkeet.

Juju on that beat ?

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on