USA:n vaalikampanjointi kiihtyy: ”Vaginat Trumpia vastaan!”

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Amerikkalainen näyttelijätär Debra Messing tuli taannoin suomalaisillekin tutuksi suositun Will & Grace -televisiosarjan tähtenä. Messing on nähty myös elokuvissa, kuten The Wedding Date ja Nothing Like the Holidays. Nyt hän on ottanut tiukasti kantaa Yhdysvaltojen presidenttikisaan.

Debra Messing kuvattiin eilen markkinoimassa Hillary Clintonia Philadelphian Mann Centerissä. Hänellä oli yllään kampanjapaita, jossa luki ”Vaginat Trumpia vastaan”. Vaikutusta tehostaakseen näyttelijätär oli ottanut mukaansa megafonin, jolla hän välitti vaalimarkkinointia.

48-vuotias Debra Messing nähtiin taannoin televisiossa Smash-musikaalisarjassa, jossa hän näytteli Broadway-tuottaja Julia Houston -roolihahmoa. Messing erosi muutama vuosi sitten aviomiehestään Daniel Zelmanista lähes 20 vuoden yhteiselon jälkeen. Heillä on yhteinen Roman-poika.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash