Pikkutyttö lainasi äidin meikkejä – teki sitten oman meikkausvideon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia kiinnostaa kaikki mitä aikuiset tekevät ja he alkavatkin ottamaan nopeasti mallia joko vanhemmiltaan tai vanhemmilta sisaruksiltaan. Varsinkin tytöt kiinnostuvat jo varhain äitinsä meikeistä, ja löytävätkin tiensä usein salaa äidin meikkipussukan luo.

Nyt videolla nähdään suloinen pikkutytön kuvaama tutoriaali, jossa hän näyttää miten hän meikkaa itsensä. Ensin hän aloittaa koko kasvoille tehtävästä contouringista, jossa hän varjostaa ja korostaa haluamiansa kohtia kasvoissa vaaleilla ja tummemmilla sävyillä.

Contouringin jälkeen tyttö punaa poskensa, laittaa sormilla luomilleen luomiväriä ja asettelee isoja strasseja alaluomien ja poskipäiden väliselle alueelle. Lopuksi tyttö levittää huulilleen vielä punaista huulikiiltoa ja antaa kameralleen parhaimmat poseerauksensa.