Pillerillä glitteriä ulosteeseen – joulun hittilahja on taas täällä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat ihmiset miettivät parhaillaan mitä hankkia joululahjaksi henkilöille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Kerroimme kaksi vuotta sitten glitter-pilleristä, jonka nielaissut saa ulosteeseen juhlavaa kimalletta vaikkapa joulun kunniaksi. Nyt hittituote on palannut Etsy-verkkokauppaan.

Lahjapillerin nautittuaan henkilö voi rauhassa syödä joulupöydän herkkuja vatsan täyteen, sillä seuraavista vessareissuista on tulossa ikimuistoisia hetkiä. Pillerin pitäisi nimittäin saada uloste kimaltelemaan halutuissa – vaikkapa sateenkaaren – väreissä.

Aiemmin vastaavaa tuotetta on myyty kultaisena versiona, joka toi ulosteeseen kullanhohtoisen tunnelman. Parin vuoden ajan ulosteglitteriä on ollut markkinoille myös muissa väreissä. Tuotteen valmistaja on vetäytynyt vastuusta neuvomalla ostajia pidättäytymään pillerin nielaisemisesta ja käyttämään niitä vain koristeena. Varmuuden vuoksi.