7 tähden luksushotellissa jadesta valmistetut lattiat

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinan Shanghaihin on avattu 20-kerroksinen luksushotelli, josta ei puutu marmoria, kattokruunuja tai kallista antiikkia. Wanda Reign on the Bund on seitsemän tähden majoituspalvelu, jonka rakennuskustannukset ovat kohonneet kolmen vuotta kestäneen projektin aikana yli 450 miljoonaan euroon.

Brittiläisen arkkitehtitoimisto Foster + Partnersin suunnittelema Wanda Reign -hotellikokonaisuus yhdistelee modernia rakennuskulttuuria ja perinteistä kiinalaistyyliä. Hotelli on ensimmäinen kiinalainen seitsemän tähden majoitusliike. Se sijaitsee Huangpu-joen varrella, Shanghaissa.

Hotellin aulassa on jadesta valmistetut lattiat ja marmoripylväät. Rakennuksessa on yhteensä neljä ravintolaa hulppeilla kaupunkinäkymillä. Huippukokkien ravintoloiden lisäksi hotellissa on mahdollista nauttia drinkkejä henkeäsalpaavan maiseman tarjoavalla kattoterassilla, Daily Mail uutisoi.

Hotellin 20. kerroksessa sijaitseva Chairman Suite -sviitti tarjoilee niin ikään 180 asteen näkymät Shanghain yläpuolelle. Sviitin koko on 288 neliömetriä, ja huoneen makuuhuoneen yhteydessä on oma sauna ja poreallas. Hotellissa on yhteensä 193 huonetta, joiden hinnat ovat edullisimmillaan noin 400 euroa yötä kohden.

wanda209112016x
wandahotels.com
wanda409112016
wandahotels.com
wanda309112016x
wandahotels.com