Seksuaaliterapeutti naisille: ”Näin monta orgasmia tulisi saada viikossa”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksuaaliterapeutti Andrea Penningtonin mukaan osa naisista on niin stressaantuneita, että he eivät pysty saamaan orgasmia ajatusten ollessa muualla kuin siinä hetkessä. Tämä on ongelma, koska orgasmien puuttuminen voi pahentaa naisen terveyttä entisestään.

Andrea Pennington kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että orgasmin saaminen on naisen mielen ja kehon terveyden vuoksi välttämätön asia. Seksuaaliterapeutin mukaan naisten olisi hyvä saada orgasmi vähintään kolme kertaa viikossa.

Penningtonin mukaan meditoimisesta voi olla stressaantuneille naisille apua keskittymiseen myös seksin aikana, mikä tekee orgasmin saavuttamisesta todennäköisempää. Naisten tulisi saada vähintään kolme orgasmia viikossa, koska orgasmit lievittävät stressiä, kiputiloja ja tekevät terapeutin mukaan naisista myös mukavampia.