Sugar daddyt elättävät 25-vuotiasta brittinaista

Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva Simone Toon nauttii yläkylläisestä elämäntyylistä. Nainen asuu hulppeassa Lontoon kaupunkiasunnossa, matkustelee ympäri maailmaa ja ostaa merkkilaukkuja viikoittain. Simonen elämäntyyli on rikkaiden ja vanhempien miesten kustantamaa.

Simone Toon kertoo Barcroft TV:lle, että viettää päivänsä lähinnä luksuselämästä nauttien. Hänen päiväohjelmaansa kuuluu kuntosalilla käyminen, shoppaileminen, kauneuden hoitaminen ja huippuravintoloissa syöminen. Huippurikkaat miehet ovat kustantaneet naiselle myös kauneusleikkauksia, kuten kahdet silikonnirinnat.

– Seuralaispalvelussa ja sugar babyna olemisessa on merkittävä ero, netin kautta rikkaita miehiä etsivä nainen paljastaa.

Hänen mukaansa vanhemmat miehet eivät halua pelkästään seksiä, vaan heille on tärkeää olla kauniin ja edustavan naisen seurassa. Samalla he voivat tukea neitokaista taloudellisesti. Simone myöntää kokeilleensa tavallisia töitä itsensä elättämiseksi, mutta luovutti yhden viikon jälkeen.