Gigi Hadid syö hiilihydraatteja ennen näytöksiä: ”En saa laihtua yhtään”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Gigi Hadid käveli viime vuonna ensimmäistä kertaa Victoria’s Secret -muotinäytöksessä esittelemässä maailman upeimpiin ja seksikkäimpiin alusvaatteisiin kuuluvia vaatekappaleita. Hän sai saman kunnian myös tänä vuonna ja kertoo, että ennen näytöstä hänen tulee vielä muokata vartaloaan.

21-vuotias Hadid on toiminut jo muutaman vuoden ajan mallina suurille muotitaloille. Yleensä muotimaailmassa suositaan hoikkia, pitkiä ja melko kurvittomia malleja, että vaatteet saadaan heidän yllään näyttämään siltä kuin ne olisivat kauniissa henkareissa esillä. Victoria’s Secret -näytös poikkeaa siinä mielessä muista näytöksistä, että brändi suosii hoikkia, mutta naisellisia, kurvikkaita ja urheilullisia malleja.

Extratv-kanavan juontaja oli innoissaan kuullessaan haastattelussa Gigi Hadidilta, että hän ei saa laihtua yhtään näytöstä varten vaan pikemminkin päin vastoin. Hadid kertoi, että hänen takapuoleensa halutaan enemmän pyöreyttä ja lihasta, minkä vuoksi Hadid joutuu syömään tällä hetkellä paljon hiilihydraatteja ja tekemään pakaralihakseen keskittyviä kyykkytreenejä.