Näistä merkeistä tunnistat kiinnostavat naisen – tekevät kymmenen asiaa muita coolimmin

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itsevarmat, mutta nöyrät naiset pääsevät usein yhteisössä johtavaan asemaan sosiaalisten kykyjensä, ulkonäkönsä tai muiden myönteisten ominaisuuksiensa avulla. PureWow-sivusto vinkkaa nyt kymmenen piirrettä, josta asiamuijat tunnistaa.

Kiehtovat ja valtavirrasta poikkeavat naiset laajentavat jatkuvasti tietämystään lukemalla. Heidän kanssaan on helppo keskustella lähes mistä tahansa. Coolit xx-kromosomiparin edustajat uskaltavat myös kertoa omista mielipiteistään ja ajatuksistaan suoraan. He eivät myöskään valita turhasta. Ikäviä asioita tapahtuu kaikille ja vaikeudet on tehty voitettaviksi.

Mikäli haluaa omaksua supernaisen mentaliteetin, kannattaa olla avoin kaikelle uudelle. Eliittinaiset eivät pelkää uusien asioiden kokeilemista. Samalla he kuitenkin tietävät omat heikkoudet ja vahvuudet. Yksi kiinnostavien ihmisten parhaimmista piirteistä on se, että he ovat aina oma itsensä – vaikka edustavatkin ällistyttävän kiehtovia luonteenpiirteitä. He eivät välttämättä kiinnostu massojen suosimista ajanvietteistä ja harrastuksista, vaan saattavat uppoutua johonkin erikoisempaan toimintaan.

Upeat daamit osaavat myös pönkittää ja ylistää ympärillä olevia ihmisiä ilman, että nostavat itseään jalustalle. Kaiken lisäksi ihailtavat neitokaiset kärsivät harvoin stressistä. He osaavat relata ja nauttia, mutta saavat silti asioita aikaiseksi. Asiallisimmat naiset eivät tee itseään tiettäväksi jatkuvasti, vaan pystyvät jättäytymään toisinaan myös taka-alalle luoden mystisen ja uteliaisuutta kohottavan verhon ympärilleen.