Ned Flanders -bändi tahkoaa kovatempoista metallia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Simpsoneiden naapurissa asuva Ned Flanders on harras kristitty. Kuusikymppinen viiksekäs ja silmälasipäinen hahmo on toiminut amerikkalaisen Okilly Dokilly -nimisen metalliyhtyeen esikuvana. Bändi on rakentunut Ned Flandersin teemaan.

Tämän viikon perjantaina 11.11. Howdilly Doodilly-debuuttialbuminsa julkaiseva Okilly Dokilly -yhtye näyttää ulospäin rauhallista musiikkia soittavalta kokoonpanolta. Todellisuudessa bändin soundi muistuttaa enemmän Children Of Bodomia kuin Carpentersia. Nyt metalliyhtyeeltä on ilmestynyt ensisinkku.

White Wine Spritzer -nimisen kappaleen musiikkivideolla näkyvät kaikki yhtyeen jäsenet: laulaja Head Ned, kosketinsoittaja Red Ned, kitaristi Stead Ned, basisti Thread Ned ja rumpali Bled Ned. Sanoituksissa ja biisien nimissä toistuvat Simpsonit-televisiosarjan Ned Flandersin suosituimpia hokemia.