MacBook Pron uudelle kosketusnäyttöriville löytyi tarkoitus – Nyan Catin lentopaikka

Digi · Terhi Piiroinen

Teknologiajätti Apple on tuonut tänä syksynä markkinoille uuden iPhone 7 -mallin lisäksi myös uuden MacBook Pron. Uudessa kannettavassa tietokoneessa on uudenlainen kosketusnäyttörivi, jolle voi asentaa erilaisia toimintoja. Esimerkiksi lentävän Nyan Catin.

MacBook Pro on nykyään ohuempi ja paremmalla näyttöteknologialla varustettu. Uudessa mallissa oleva kosketusnäyttörivi korvaa nykyiset toimintonäppäimet. Youtubessa näytetään nyt, kuinka riville saa legendaarisen kissahahmon.

Nyan Cat on huhtikuussa 2011 alkunsa saanut netti-ilmiö, jossa viitataan takavuosien 8-bittiseen grafiikkaan ja gif-animaatioon. Itse hahmo on lentävä kissa. Nyan Catin voi asentaa uudelle MacBook Prolle täältä.