Jälkiruokaidea saa kuolan valumaan – suklaalautanen on koko perheen suosikki

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suklaa on luokiteltu ruoka-aineen lisäksi myös nautintoaineeksi. Toisinaan jälkiruoaksi riittää muutama suklaapala, mutta mikäli tarjoilun haluaa vetää överiksi, kannattaa esille panna mahtava suklaatarjoilulautanen.

PureWow on esitellyt ideoita suklaalautasen kokoamiseen. Suklaalautaselle kootaan kaakaomassasta valmistettuja herkkuja hieman samalla idealla kuin juustolautaselle juustoja. Mukaan pannaan myös muita naposteltavia suupaloja. Suklaan lisäksi tarjolla tulisi olla ainakin jotain rapeaa, hapanta ja suolaista.

Suklaan kanssa sopivat esimerkiksi pähkivät, keksit, marjat, popcornit ja hedelmät. Jo pelkkä ajatus suklaalautasesta saa veden kielelle. Ehkäpä tästä ideasta tulee kilpailija perinteisten piparien, torttujen ja konvehtien rinnalle joulupöytään?

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat