Kaikkien aikojen piparkakkutalo – nauti illallista aidossa piparimökissä

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joulun alla julkisuuteen nousee mitä upeampia piparkakkutalorakennelmia, ja uhkarohkeimmat rakentavat ruskeasta taikinaherkusta jopa suurikokoisia linnoja ja kaupunkeja. Amerikkalaiseen hotelliin on nyt rakennettu aidon mökin kokoinen piparkakkutalo, ja hotellivieraat pääsevät sen sisälle illallistamaan.

JustLuxe-sivusto uutisoi Arizonan Tucsoniin rakennetusta piparkakkutalosta. Kyseessä on Dove Mountain -nimisessä Ritz-Carltonin hotellissa esillä oleva piparitalo, jonka sisällä voi nauttia illallista joulutunnelmissa. Piparkakkutalossa on kuuden hengen ruokapöydän lisäksi toimiva takka.

Syötävä mökki on rakennettu aidosta piparitaikinasta. Se sijaitsee hotellin aulassa. Illallinen maksaa noin 200 euroa, ja laskuun lisätään jokaisen osallistujan nauttimat ateriat. Samanlainen piparitalo oli hotellissa jo viime vuonna.