Huippumalli-Karla ilmestyi rannalle – tässäkö täydellinen bikinivartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eräs kuluvan vuoden tuoreista supermalleista on brasilialainen Karla Azevedo, joka teki läpimurtonsa tänä vuonna poseeraamalla arvostetussa Sports Illustrated -lehdessä. Viime aikoina Karla on saanut myös paparazzit peräänsä.

Nyt Karla on kuvattu Bare Necessities -merkin bikinikuvauksissa Yhdysvaltojen Miami Beachilla. Upea kaunotar keikisteli tällä kertaa mustissa bikineissä.

29-vuotias brasilialainen Karla Azevedo on bikinimalli, joka asuu nykyisin Yhdysvaltojen New Yorkissa ja on siellä mallitoimiston leivissä. Hän aloitti malliuransa 23-vuotiaana. Hän on kertonut olevansa mielestään seksikkäin ruskettuneena, ja että auringon ottaminen on hänen salainen paheensa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash