Nemo löytyi! Uiskentelee japanilaisessa liikennemerkissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pixar ja Disney -yhtiöiden Nemoa etsimässä -elokuva kertoi vuokkokala Marlinista, joka päätyi seikkailuun etsiessään kadonnutta poikaansa. Nyt oranssi söpöliini on löytynyt Japanista. Nemo kurkisteli ohikulkijoita lyhtypylväässä.

Twitterissä on julkaistu Japanin Okayamassa otettu kuva, jossa komeilee valkokankailla kadoksissa uiskennellut Nemo. Rakuruda-nimimerkin julkaisema kuva on lähtenyt leviämään viraalina myös muualla netissä. Nemo pällistelee liikennemerkin vieressä, monta metriä maanpinnan yläpuolella.

Nemoa etsimässä -elokuva ilmestyi vuonna 2003. Animaatio on BBC:N suorittaman kyselyn mukaan mukana vuosisadan sadan parhaan elokuvan joukossa. Elokuva sai tänä vuonna Doria etsimässä -jatko-osan.