Harrison Fordilla ja Carrie Fisherillä salasuhde Star Warsin kuvauksissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Star Wars -elokuvien katsojilta ei ole varmasti jäänyt epäselväksi, kuinka toimiva kemia prinsessa Leiaa esittävän Carrie Fisherin ja Han Soloa näyttelevän Harrison Fordin välillä on heidän yhteisissä kohtauksissa. Tuoreen paljastuksen mukaan lempi roihahti kaksikon välillä myös kuvausten ulkopuolella.

Carrie Fisher on paljastanut hänen ja Fordin välillä olleen intensiivinen salasuhde alkuperäisen Star Warsin kuvauksissa. Kaksikon suhdetta ei haitannut edes se, että Fisher oli tuolloin vasta 19-vuotias ja 33-vuotias Ford oli naimisissa oleva kahden lapsen isä.

– Se oli intensiivistä. Olin erittäin kokematon, mutta luotin johonkin hänessä. Ford oli kiltti, näyttelijätär paljastaa People-lehdelle.

– Olimme Han ja Leia viikolla, Carrie ja Harrison viikonloppuisin, Fisher jatkaa.

Carrie Fisherin mukaan hän päätti avautua suhteesta nyt, sillä siitä on ehtinyt vierähtää jo 40 vuotta. Hän ei usko paljastuksen aiheuttavan enää harmia kenellekään. Tähti kertoo avoimesti suhteestaan The Princess Diarist -muistelmakirjassaan.