Koira on suurin Star Wars -fani – näin reagoi tunnusmusiikkiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat saattavat usein alkaa reagoimaan televisiosta näkyviin ohjelmiin, joissa seikkailee muita eläimiä tai koiria. Eräs koira on kuitenkin todella innokas Star Wars -fani, joka innostuu aina kun elokuva laitetaan pyörimään.

Hauskalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa koiran isäntä ja koira katsovat yhdessä Star Warsia. Kun elokuva lähtee pyörimään, koira alkaa selvästi keskittymään televisioruudun näkymään ja nousee seisomaan.

Heti kun elokuvan tunnusmusiikki alkaa soimaan, koira alkaa laulamaan sen mukana. Koira ulvoo hellyttävästi musiikin mukana samalla kun tekstit vilisevät ruudulla. Koiran asento ja vieno ulvominen näyttävät aivan siltä kuin se osoittaisi kunnioitustaan kyseistä elokuvaa kohtaan.