Tästä syystä Paris Hilton katosi otsikoista!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuimpiin ja seuratuimpiin julkkistähtiin vielä muutama vuosi sitten lukeutunut hotelliperijätär Paris Hilton on kasvattanut varallisuuttaan vuosien varrella menestyneiden hajuvesiensä ja muun yritystoimintansa myötä.

Tuoksujen lisäksi neitokainen on suunnitellut muun muassa kenkiä ja hajuvesiä. Perijätär on myös julkaissut yhden albumin. Takavuosina lööpeissä jatkuvasti keimaillut Hilton ei kuitenkaan enää lähivuosina ole viihtynyt niinkään ahkerasti kohuotsikoiden kohteena.

Nyt Nicki Siwitin videolla kerrotaan, kuinka neitokainen on sittemmin ottanut itselleen monia muita bisneskohteita hallinnoitavakseen. Hilton on muun muassa vuosien varrella rakentanut kokonaisen imperiumin muun muassa hajuvesiensä myötä. Nämä puuhat ovat pitäneet naisen kiireisenä.