Äiti torui tytärtään – pikkusisko ryhtyi heti puolustamaan!

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sisarusten muodostama suhde on yleensä niin vahva, että sisarusten väliin eivät pysty ystävät tai omat vanhemmatkaan tulemaan. Nyt videolla nähdään hupaisa tilanne, kun pikkusisko on alkanut ravintolassa puolustamaan mielensä pahoittanutta isosiskoa.

Videolla nähdään tilanne, jossa tyttö on alkanut itkemään kun hänen äitinsä on ryhtynyt torumaan häntä huonon käytöksen vuoksi. Pikkusisko ei kuitenkaan siedä isosiskon mielipahaa vaan alkaa heti puolustamaan siskoa ja torumaan puolestaan äitiä.

Pikkusisko ottaa isosiskonsa suojelevasti halaukseen ja alkaa hellyttävästi torumaan äitiä ja käskyttää häntä lopettamaan siskon syyttelemisen. Pikkusiskon reaktio oli ilmeisesti vanhempien tiedossa koska tilanne näyttää lavastetulta eikä isosiskolla ole oikeasti mitään hätää.