UFO tulee myyntiin – miljonäärien kelluva päiväuni näyttää tältä

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

UFO tarkoittaa perinteisesti tunnistamatonta lentävää esinettä, sillä lyhenne tulee sanoista Unidentified Flying Object. Jatkossa UFO tarkoittaa myös jotain muuta, sillä kyseessä voi olla tunnistamaton kelluva esine, eli Unidentified Floating Object. Se on klassisen ufon muotoinen luksusalus vesillä.

Futuristinen pyöreä huvijahti on italialaisen Jet Capsule -yhtiön konsepti, jonka se aikoo tuoda markkinoille. Yritys hakee parhaillaan rahoitusta tuotteen jatkokehitykseen. Lopullisen tuotteen hinnan arvioidaan jäävän noin 800.000 dollariin.

Noin 400 neliömetrin aluksen maksiminopeus on vain yhdeksän solmua, mutta se onkin tarkoitettu lähinnä paikallaan kellumiseen ja nautiskelemiseen. Alusta kiertää näyttävä ja suurikokoinen ulkoterassi. Sisältä löytyy keittiö, neljä makuuhuonetta ja vedenalainen näköalahuone. Sähkövirtaa liikkumiseensa alus saa aurinkopaneeleista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash