Invalidin pyörätuoli varastettiin kadulta – sitten ihmiset päättivät ryhtyä toimeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin Brooklynissä asuva Margaret Leon on invalidi, joka joutuu käyttämään liikkumiseen pyörätuolia. MS-tautia sairastava 36-vuotias nainen oli äskettäin käymässä kiinteistövälittäjän luona, kun hän joutui jättämään moottoroidun pyörätuolinsa kadulle vierailun ajaksi. Huonoin seurauksin.

Noin 2.000 dollarin arvoinen ja 10 vuotta vanha pyörätuoli varastettiin kadulta, eikä sitä etsinnöistä huolimatta löydetty. Tieto tapauksesta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja Margaret Leon sai eilen lahjoituksena uuden pyörätuolin.

Tarina ei kuitenkaan loppunut vielä siihen, sillä samana päivänä naisen ovelle tuotiin toinenkin uusi lahjoitettu pyörätuoli. Nyt Leonilla on siis kaksi uutta pyörätuolia. Toivottavasti molemmat pysyvät tallessa ja kaukana varkaista. Vakuutusyhtiöltä uusi pyörätuoli olisi tullut vasta helmikuussa 2017.

Splash
Splash