Thaimaassa sijaitseva suomalaishotelli palkittiin: ”Hotellialan Oscar”

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten Atte Savisalon ja Kati Häkkisen omistama Thaimaan Khanomissa sijaitseva hotelli Aava Resort & Spa on voittanut World Luxury Hotel Awards -gaalassa Best Coastal Resort 2016 Thailand -kategorian. Palkintoa pidetään hotellialan Oscar-palkintona.

Aava Resort & Spa
Aava Resort & Spa

Rannalla sijaitseva Aava Resort & Spa koostuu 28 bungalowista ja villasta, kahdesta ravintolasta, kylpylästä ja retkiyhtiöstä. Hotellin Aalto-ravintola sai sekin äskettäin tunnustusta voittaessaan World Luxury Restaurant Award 2016 -palkinnon.

Stara tapasi Kati Häkkisen pari vuotta sitten Matkamessuilla.Reilu viikko sitten Aava palkittiin myös HAPA Regional Awards 2016-2018 -gaalassa kahdella nimityksellä. Aava oli paras HAPA Boutique -hotelli sekä HAPA Resort of the Year. Hospitality Asia Platinum Award (HAPA) listaa Aasian parhaat hotellit ja ravintolat kolmen vuoden välein. Häkkinen kertoo, että HAPA-tunnustus ja voitto perustuvat pisteille, jotka tuomarit ja raati pisteyttävät.

– HAPA on Aasiassa erittäin arvostettu, ja meille kerrottiin kuinka näillä palkinnoilla ja tunnustuksilla halutaan osoittaa tuki ja arvostus nuorille ja rohkeille yrittäjille. Uskomalla itseensä, toisiinsa, henkilökuntaansa, Khanomiin ja erilaisuuteen, olemme rakentaneet jotain mikä nyt kuuden vuoden jälkeen saa huomiota, Kati Häkkinen kertoo.

Aava Resort & Spa
Aava Resort & Spa