Punatähti laitettiin uusiksi Venäjällä – rakennuksen kattoa koristaa nyt Paavo Pesusieni -hahmo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän Voronezhissa sijaitsevan rakennuksen huipulla oleva punatähti on laitettu uuteen uskoon Paavo Pesusieni -fanin toimesta. Tähti on nimittäin muuttunut suositusta piirrossarjasta tutuksi Patrik Tähti -hahmoksi.

Punatähdelle oli tehty spraymaalilla silmiät ja värikkäät shortsit, aivan kuin Paavo Pesusieni -animaatiosarjan meritähtihahmolla on. Kuvat uuteen uskoon laitetusta neuvostosymbolista levisivät verkossa sen jäkjeen, kun paikallinen valokuvaaja Vladimir Mulder jakoi niitä Livejournal-tilillään.

Mashable-sivuston mukaan tähden muuttaminen entiselleen tulee maksamaan 100.000 ruplaa, eli noin 1.400 euroa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseinen punatähti on vandalisoitu. Lokakuussa 2015 sen tilalle ilmestyi merirosvolippu.

Livejournal
Livejournal