Surffarit ratsastivat aalloilla superkuun alla – upea video nettiin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taivaalla nähtiin maanantaina 14. Marraskuuta suurin superkuu 69 vuoteen. Sen kunniaksi joukko kalifornialaisia surffareita päätti ratsastaa aalloilla kirkkaan kuunvalon alla.

Vuorovesi nousee superkuun aikaan tavanomaista korkeammalle, joten ilmiön pitäisi ainakin teoriassa vaikuttaa myös surffaamiseen. Surffilaudat koristeltiin vielä LED-valoilla.

Niiden ansiosta öinen lainelautailu oli vielä tavanomaista upeamman näköistä. Yöllinen surffireissu ikuistettiin näyttäväksi videoksi. Se on sittemmin julkaistu verkossa surfjoukkue The Inertian Youtube-kanavalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat