Trump raivostui SNL-vitsailusta – Alec Baldwinilta eeppinen vastakuitti!

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kuohunta presidentinvaaleista jatkuu edelleen, ja koomikot saavat tilanteesta rajattoman määrän herkullista aineistoa ohjelmistoonsa. Huippusuosittu Saturday Night Live -ohjelma vitsaili äskettäin Trumpin varapresidentin kustannuksella, ja se oli tulevalle presidentille liikaa.

Donald Trump hyökkäsi Twitterissä SNL-ohjelmaa vastaan ja haukkui sen mauttomaksi. Lisäksi hän vaati ohjelman tuotannolta anteeksipyyntöä.

Ihan sellaista hän ei kuitenkaan saanut, sillä hänelle vastasi Trumpia julkisuudessa jo ennen vaaleja kovasti kritisoinut näyttelijä Alec Baldwin. Anteeksipyynnön sijaan Baldwin ryhtyi luennoimaan Trumpille mitä hän tekisi, jos hänet olisi valittu presidentiksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat