Kylie Jenner tykittää seksikkäitä kuvia – fanitkin jo ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner julkaisi aiemmin kuvan, jossa hänen alastomalle vartalolleen oli kaadettu sinistä maalia. Tämän jälkeen Jenner on poseerannut suloisissa Pretty Little Thing -merkkisissä alusvaatteissa. Kaunotar on jatkanut samaa linjaa ja julkaissut yhä kuumempia kuvia sosiaalisessa mediassa.

19-vuotias Kylie Jenner on julkaissut Instagram-tililään kuvia, joissa naisen päällä nähdään todella seksikkäät mustat pitsialusvaatteet. Viettelevissä kuvissa Jenner puristelee omia rintojan ja polttaa sohvatyynyjen päällä tupakkaa.

Viettelevien kuvien jälkeen Jenner julkaisi myös hänestä ja Tygasta otetun kuvan, jossa nainen istuu hajareisin räppärin sylissä ilman paitaa. Romanttisen kuvan yhteydessä Jenner toivotti hyvää syntymäpäivää rakkaalleen.

@thekylieshop

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

@thekylieshop

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

@thekylieshop

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

KYLIE X SASHA @sashasamsonova

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

happy birthday baby ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Irreplaceable ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on