Ravintola haastettiin oikeuteen – asiakas tuli liian täyteen

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset himoitsevat pikaruokaa useimmiten silloin kun heillä on todella kiljuva nälkä tai heidän tekee muuten vain mieli mässäillä. Annokselta odotetaan yleensä sitä, että ostaja saisi syödä vatsan rasvaisista herkuista ähkyyn asti, mutta ilmeisesti kaikki eivät kuitenkaan ole sitä mieltä.

Nyt kolme asiakasta ovat My News LA -uutisen mukaan nostaneet kanteen meksikolaista Chipotle-nimistä ravintolaa vastaan. Miesten mukaan annoksen täytyi olla kalorimäärältään suurempi kuin ravintola oli sivuillaan ilmoittanut, koska miehet olivat tulleet annoksesta liian täyteen.

Chipotle-ravintola oli ilmoittanut burriton kalorimääräksi 300 kilokaloria, mutta se ei voi pitää miesten mukaan paikkaansa koska he tunsivat olonsa todella täydeksi. Ravintolan mukaan chorizoa, riisiä, mustapapuja, tomaattisalsaa ja juustoa sisältävä burrito on terveellisempi vaihtoehto kuin muut sisältäessään vain 300 kilokaloria. Miehet haastoivat ravintolan oikeuteen valheellisen mainonnan vuoksi.