Scott Disick halusi antaa tuoreelle isälle opetuksen – vei tutustumaan päivähoitoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rob Kardashian sai juuri ensimmäisen lapsensa kihlattunsa Blac Chynan kanssa. Dream-tytön isä näyttää olevan tällä hetkellä kaikkein onnellisimmillaan, mutta hän on kuitenkin saanut jo huomata, että lasten kasvattaminen ja vahtiminen eivät olekaan niin helppoja asioita kuin hän luuli.

Scott Disick on itse kolmen lapsen isä ja hän tietää miten hektistä lasten kanssa eläminen voi välillä olla. Hän halusi valmistaa Robia lapsen tuloon, minkä vuoksi hän päätti antaa jo etukäteen tulevalle isälle vähän esimakua siitä mitä lasten hoitaminen todellisuudessa on.

Scott vei Robin lasten päivähoitopaikkaan, jossa oli paljon pikkulapsia ja taaperoita. Rob ei aluksi ollut täysin perillä siitä miten hän saisi lapset lopettamaan itkemisen. Päivän aikana hän onnistui kuitenkin vakuuttamaan Scottin siitä, että hänestä tulee loistava isä tyttärelleen.